Nieuws

Regent Seven Seas Cruises onthult vijf nieuwe theatershows

Regent Seven Seas Cruises onthult vijf nieuwe theatershows. De voorstellingen gaan in première wanneer Seven Seas Splendor voor het eerst uitvaart in februari 2020. Van rock en country musicals tot verhalen over avontuur en romantiek of zelfs thrillers vol intriges; het programma is enorm gevarieerd en stuk voor stuk geproduceerd door Regent’s eigen theaterteam.

“Onze aangrijpende en bovenal onvergetelijke theaterproducties op Seven Seas Splendor zijn ongeëvenaard in de luxe cruisewereld”, vertelt Jason Montague (President en CEO van Regent Seven Seas Cruises). “De shows zijn gecreëerd en geproduceerd door ons team bestaande uit Broadway choreografen en regisseurs. Speciaal voor onze gewaardeerde gasten hebben we de meest getalenteerde muzikanten en performers opgetrommeld om vijf fantastische shows neer te zetten.”

Diamond Run
Tijdens deze spannende voorstelling volgt het publiek een mysterieuze man die de hele wereld afreist met als doel het opsporen van een onschatbare blauwe diamant en de prachtige juwelendief die het pronkstuk in haar bezit heeft. De spannende show bevat nummers van Madonna, Tina Turner, Duran Duran, Shirley Bassey en meer.

Boogie Wonderland
New Yorks meest populaire radiostation viert Disco Day en kondigt een extravagant one-night-only discofeest aan in de beste club van de stad. Boogie Wonderland vertelt het verhaal van vier vrienden die zich op deze dag dansend en zingend door de City bewegen.

Crossroads
Ergens op de weg tussen Nashville en Los Angeles ligt het “Crossroads Warehouse”, een plek waar al jarenlang een strijd woedt tussen country- en rockfans. De best rock en country hits passeren de revue in een hevige battle.

Divos & Divas
De Regent Production Cast en het Regent Signature Orchestra brengen een ode aan de beste vrouwelijke en mannelijke zangers van de laatste zeven decennia. Gasten luisteren naar de favoriete nummers uit het repertoire van de meest iconische artiesten aller tijden.

Bohemian Soul
Een groep avontuurlijke reizigers gaan de zon achterna en ontdekken tijdens hun tocht de meest bijzondere lokale culturen. Bohemian Soul nodigt het publiek uit mee op reis te gaan langs een enorm scala aan unieke muziek en dansstijlen van over de hele wereld.

Lounges
Naast de vijf shows zijn er ook vier nieuwe lounges aan boord van Seven Seas Splendor. De Splendor Lounge heeft een uitnodigende atmosfeer, signature cocktails en comfortabele stoelen. De perfecte plek voor een drankje voorafgaand aan een luxueus diner in Compass Rose. De Observation Lounge geeft gasten overdag het gevoel dat ze zich in een betoverende Engelse tuin begeven met een fantastisch uitzicht vanaf dek 11. ’s Avonds is het een elegante ruimte met kroonluchter en pianist. De Meridian Lounge is een ware showstopper; met haar fijne ambiance en uitgebreide bar inclusief de meest unieke cocktails is dit de perfecte locatie om een drankje te doen voor een show in het Constellation Theater. Sluit je avond af in het Casino. Geïnspireerd door de meest iconisch plekken, van Las Vegas tot Monte Carlo, heeft deze ruimte alle ingrediënten voor een vermakelijke avond.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Sunweb-oprichter Joost Romeijn investeert 5 miljoen in Vakanties.nl

Volgende bericht

TravelHub geeft bedrijven toegang tot betaalmogelijkheden

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.