CoronavirusNieuws

Reisadvies Kopenhagen en delen Zwitserland op oranje

Vanochtend is het reisadvies voor de stad Kopenhagen gewijzigd. In de stad Kopenhagen en omgeving en in de stad Odense is het aantal besmettingen met het coronavirus gestegen. Daarom verandert de kleurcode voor deze steden van ‘geel’ naar ‘oranje’.

Ook delen van Zwitserland zijn gewijzigd. “In de kantons Genève, Freiburg en Vaud is het aantal besmettingen met het coronavirus ernstig gestegen. Daarom verandert de kleurcode voor deze kantons van ‘geel’ (let op veiligheidhsrisico’s) naar ‘oranje’ (alleen noodzakelijke reizen)”, aldus Buitenlandse Zaken.

Bron: Nederland Wereldwijd.

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

2 Reacties

  1. K.O.
    16 september 2020 at 19:45

    Adviesen worden waarschijnlijk gegeven om te voorkomen dat het te druk gaat worden door Toerisme en de angst dat de besmettingen toenemen.

Vorige bericht

Reisadvies Praag en regio Lissabon op oranje

Volgende bericht

KLM: vliegticket inwisselbaar voor refundable voucher

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.