CoronavirusNieuws

Reisadvies Porto gewijzigd naar oranje

Op dit moment is het besmettingsrisico verhoogd in de stad Porto. De kleur van de stad is op de kaart daarom aangepast van ‘geel’ naar ‘oranje’. Laat Buitenlandse Zaken weten. Het aantal besmettingen is nog steeds hoog in de regio ‘Area Metropolitana de Lisboa (AML)’. Deze regio blijft ook ‘oranje’ gekleurd.

“Na een verblijf in de stad Porto en de regio Area Metropolitana de Lisboa moeten reizigers bij terugkeer in Nederland tien dagen in thuisquarantaine. Door de afname van het aantal nieuwe besmettingen in de regio Leziria do Tejo is de kleurcode van deze regio aangepast van ‘oranje’ (alleen noodzakelijke reizen) naar ‘geel’ (let op: veiligheidsrisico’s). Reizigers hoeven niet in thuisquarantaine bij terugkeer in Nederland als ze uit gebieden met kleurcode ‘geel’ komt.”

 

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Aangescherpt reisadvies voor Oostenrijk

Volgende bericht

Krachtenbundeling voor ITG Companies en Thika Travel

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.