CoronavirusNieuws

Reisadvies Praag en regio Lissabon op oranje

Ook vandaag zijn er weer nieuwe wijzigingen met betrekking tot het reisadvies. “In de stad Praag is het aantal besmettingen met het coronavirus ernstig gestegen”, laat Buitenlandse Zaken weten. Daarom verandert de kleurcode voor deze stad van ‘geel’ (let op veiligheidsrisico’s) naar ‘oranje’ (alleen noodzakelijke reizen).

Buiten Praag blijft de kleucode ‘geel’ (let op veiligheidsrisico’s) gehandhaafd. Door de laatste ontwikkelingen van de besmettingscijfers in de regio Lissabon, zijn enkele gebieden in die regio die eerder ‘geel’ waren, nu aangepast naar ‘oranje’. Op dit moment is het besmettingsrisico hoog in de regio’s ‘Area Metropolitana de Lisboa (AML)’ en ‘Leziria do Tejo’. Deze twee regio’s zijn daarom ‘oranje’ gekleurd.

Bron: Nederland Wereldwijd.

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Lees, zie en hoor alles over de actie in Den Haag

Volgende bericht

Reisadvies Kopenhagen en delen Zwitserland op oranje

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.