CoronavirusNieuws

Reisadvies St. Maarten gewijzigd naar oranje

Het reisadvies voor St. Maarten is gewijzigd van geel naar oranje. Reden is de sterke stijging van het aantal coronabesmettingen op het Caribische eiland.

Niet-noodzakelijke reizen naar Sint Maarten worden afgeraden vanwege de sterke stijging van het aantal COVID-19 besmettingen en het daarmee gepaard gaande risico. “Indien u om noodzakelijke redenen afreist naar Sint Maarten, dient u voorafgaand aan de reis een gezondheidsverklaring in te vullen via de website https://stmaartenentry.com/.”, aldus Buitenlandse Zaken.

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

1 Comment

  1. […] dagen in thuisquarantaine te gaan. Naast Malta zijn eerder deze maand ook de reisadviezen van St. Maarten, Aruba en delen van Spanje verder […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Public Health Passenger Locator Form vanaf morgen verplicht in België

Volgende bericht

Dé VakantieDiscounter is op zoek naar een reisagent

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.