CoronavirusNieuws

Reisadvies Verenigde Staten naar geel, wel strenge inreisbeperkingen

Deel dit artikel

Op 24 juni 2021 wordt de kleurcode voor de Verenigde Staten van Amerika geel, dat laat Buitenlandse Zaken weten op haar website. Wel gelden er strenge inreisbeperkingen. 

“Alleen Amerikaanse staatsburgers, ingezetenen van de Verenigde Staten die een permanente geldige verblijfsvergunning voor de Verenigde Staten hebben (‘green card holder’) en hun directe familieleden, diplomaten of stafleden van internationale organisaties mogen de Verenigde Staten van Amerika inreizen”, aldus Buitenlandse Zaken. Toeristische reizen zijn dus vanaf morgen nog niet mogelijk.

Hoop op meer
Onder meer Tioga Tours laat op haar Facebookpagina weten op meer goed nieuws te hopen. “Hoewel dit natuurlijk een stap is in de goede richting, betekent dit helaas nog steeds niet dat we onze reizen kunnen uitvoeren. We hopen natuurlijk op meer goed nieuws in de nabije toekomst”, aldus de reisorganisatie.

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

ANVR/GfK-monitor: groei aantal boekingen zet door

Volgende bericht

Untamed Travelling maakt team compleet met Mak en Margés

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.