CoronavirusNieuws

Reisadvies Zwitserland per 28 september op oranje

De Zwitserse overheid heeft besloten per 28 september opnieuw reisbeperkingen in te stellen voor reizigers uit Nederland, omdat het aantal besmettingen in Nederland is toegenomen. Dat houdt in dat reizigers uit Nederland bij aankomst in Zwitserland de verplichting hebben om 10 dagen in thuisquarantaine te gaan.

De kleurcode van het land wordt daarom op 28 september daarom aangepast van ‘geel’ (let op: veiligheidsrisico’s) naar ‘oranje’ (alleen noodzakelijke reizen).

In Zwitserland is in de kantons Genève, Friburg en Vaud het aantal besmettingen met het coronavirus ernstig gestegen. Na een verblijf in deze kantons gaan reizigers bij terugkeer in Nederland 10 dagen in thuisquarantaine.

What do you want to do ?

New mail

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Dijkstra (VVD): "De overheid moet gesprek met reissector blijven aangaan"

Volgende bericht

Tio al negen jaar op rij koploper in toerisme-opleidingen

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."