Nieuws

Reisagenten aan de slag tijdens Disney Ratatouille kookworkshop

Op 10 juli opent Disneyland Paris een nieuwe wereld die helemaal in het teken staat van Disney Pixar-film Ratatouille. Het nieuwe mini-land, La Place de Rémy, is een eerbetoon aan de kleine chef en bevindt zich in het Walt Disney Studios Park. In La Place de Remy bevinden zich een attractie Ratatouille: The Adventure, een winkel en het restaurant Bistrot Chez Rémy, waar men dezelfde sfeer en verhoudingen vindt als aan het einde van de attractie.

De film draait onder meer om koken en lekker eten en die uitdaging gingen ruim 50 reisagenten aan. Gisteravond hield Disney een Ratatouille kookworkshop in De Kookfabriek in Amsterdam. Verdeeld in groepen van 9 personen namen de reisagenten hun deel van het menu heel serieus. Het viergangendiner bestond uit onder meer een gebonden vissoep, hartige taart en natuurlijk ratatouille.

Het was het leuke en gezellige avond. Klik hieronder voor de foto’s:

© 2014, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Entertainment op Schiphol

Volgende bericht

Curatoren Oad Groep stellen onderzoek in naar Rabobank

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."