Nieuws

Reisagenten genieten met Oad van Single Camping

Deel dit artikel

Wie in november en december tenminste drie boekingen uit het zomeraanbod bij Oad heeft gemaakt, maakte kans op kaarten voor de muzikale komedie Single Camping afgelopen vrijdag in Zoetermeer.

Daarnaast vertelde Marloes Kolenbrander (Accountmanager Retail & Relatiebeheer) over de studiereis naar het Olympische skigebied van Lillehammer; Hafjell en Kvitfjel, die Oad in samenwerking met Norway Home of Skiing van 4 tot en met 7 april 2019 organiseert. “Ontdek de nieuwe skibestemmingen van Oad voor komend seizoen en geniet van de prachtige omgeving. Oad heeft ter plaatse een leuk programma maar de inhoud blijft nog even een verrassing. Ski-ervaring is een must om deel te nemen aan deze studiereis. Dus ben je beginnend of ervarend skiër, geef je dan snel op.


Deel dit artikel
Vorige bericht

KLM schrapt tientallen vluchten vanwege harde wind

Volgende bericht

Verkiezing Zoover Awards voor reisorganisaties van start

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."