Nieuws

Reisagenten genieten van avond Cartagena

Vorige week stond in het teken van Cartagena. De Cotelco hotelassociatie uit Cartagena had hiervoor vijftien hotelpartners meegenomen naar Amsterdam. Verder waren KLM, het toeristenbureau van Cartagena en Colombia aanwezig.

De aanwezige reisprofessionals lieten zich inspireren en informeren over de meest tot de verbeelding sprekende stad in Zuid-Amerika. Bezoekers werden tijdens de prijstrekking verrast. Maar liefst alle hotels gaven een verblijf weg, waarvan er twee in combinatie met een KLM ticket naar Cartagena.

Cartagena is magisch
Deze betoverende stad in Colombia heeft ongelofelijk veel te bieden. Gastvrij en charmant, laat ze zich graag ontdekken en verleidt haar bezoekers met de vele schatten die zij herbergt. Cartagena, officieel Cartagena de Indias, ligt aan de Caribische zee, bezit een ommuurde koloniale stad en een modern stadsdeel met het schiereiland Bocagrande, een lange strook strand met trendy cafés en glossy restaurants. De keuze aan hotels is groot, veel van de herenhuizen en paleizen in het historisch centrum zijn omgetoverd tot sfeervolle boutique hotels en wie strandvertier zoekt kiest voor één van de vele comfortabele strandhotels.

Cotelco Cartagena
Deze hotelassociatie is een professionele organisatie die in 1998 is opgericht en waarin meer dan 60 hotels zijn verenigd met als gezamenlijk doel niet alleen de hotels maar vooral Cartagena als toeristische bestemming te promoten.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Thomas Cook: óók in de zomer van Groningen naar Ibiza

Volgende bericht

Oad gaat door met individuele studiereizen én houdt winactie

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."