Nieuws

Reisagenten vergapen zich aan design shoes

De vijf prijswinnaars van de Holland International Shoes & The City-actie keken vorige week hun ogen uit bij Shoebaloo, de exclusieve schoenenzaak aan de P.C. Hooftstraat in Amsterdam, waar zij na sluitingstijd een paar mooie en hooggehakte stappers uit mochten zoeken van € 400! Het werd letterlijk een uitstapje om nooit te vergeten. Eerst een heerlijke lunch in Brasserie Joffers in Amsterdam, aansluitend naar de visagie- en haarspecialisten van Rob Peetoom in de hoofdstedelijke Bijenkorf voor een ware make-up sessie en daarna als échte Sex & The City-sterren richting Shoebaloo. In TravelPro van deze week een uitgebreid (foto)verslag en de reacties van de vijf reisagenten op hun eerste kennismaking met Prada laarzen en de prachtige Gucci high heels…

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Sudtours presenteert wederom vijf brochures voor zomer 2012

Volgende bericht

Prinses Fiona doopt de Allure of the Seas

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.