FilmarchiefNieuws

FILM: Reisbranche in de media: Vrij Uit geeft slinger aan jarige Koningin

Vrij Uit kon rekenen op de nodige media-aandacht bij het overhandigen van de langste verjaardagsslinger van Nederland aan de jarige Koningin Beatrix die 73 is geworden. Zowel SBS6 Shownieuws als RTL Boulevard schonken aandacht aan de PR-stunt van de reisorganisatie. Nederlanders konden via onder andere facebook en via een online felicitatieregister een bericht achterlaten voor de Koningin. Oranjefan Johan Vlemmix overhandigde maandag jl. namens Vrij Uit de slinger aan de marechaussee bij Paleis Noordeinde. ‘Uiteraard hebben we eerst mooie beelden gemaakt waar te zien is dat de slinger aan de poort van het paleis werd bevestigd. SBS6 Shownieuws en RTL Boulevard waren beiden aanwezig. RTL boulevard heeft gisteren in de uitzending een item van ongeveer een minuut daaraan besteedt en SBS heeft het op hun website geplaatst waar gisteren tijdens de uitzending aan gerefereerd werd’, aldus Hanita van der Meer, PR & Communication Specialist Thomas Cook Nederland. Van der Meer laat weten dat Thomas Cook terugkijkt op een ludieke en zeer geslaagde PR stunt voor Vrij Uit. Ook minister-president Mark Rutte kwam nog even kijken naar de slinger. Bekijk hier de actie van Vrij Uit in RTL Boulevard: https://www.rtl.nl/xl/#/u/fd5f2f5f-aa94-49b4-ae5a-0f0c0268561b/.

© 2011, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

KLM schrapt Miami en Liverpool

Volgende bericht

Directeur Toerkoop Don Kaspers verkast naar RTK

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.