Nieuws

Reisbranche maakt kennis met Guangzhou

China Southern Airlines en Guangzhou Tourism Board waren gisteravond aanwezig in het Spoorwegmuseum in Utrecht om de reisbranche kennis te laten maken met de derde grootste stad van China. De stad is benoemd tot grootste metropool ter wereld. Vanaf Schiphol is de stad goed te bereiken met twee dagelijkse vluchten van China Southern Airlines richting Guangzhou en Beijing.

De avond werd geopend door een afgevaardigde van het toerismebureau: “Avonden als deze zijn een uitstekende kans om het toerisme naar een hoger niveau te tillen en de kwaliteit te verbeteren. Ons doel is om onze producten te verbeteren, meer inzichten in elkaar cultuur te krijgen en ervoor zorgen dat meer Nederlanders geïnteresseerd raken in de stad. Guangzhou is een zakelijk en cultureel centrum en de stad is het hart geworden van de Chinese cultuur.” Robert Lee (China Southern Airlines) voegt toe: “De samenwerking met Nederlandse partners wordt steeds sterker. 23 jaar geleden zijn we gestart met een wekelijkse vlucht, nu vliegen we dagelijks. Op dit moment hebben wij de grootste vloot in Azië en de derde in de wereld. We blijven werken aan steeds betere reiservaringen en het verbeteren van onze mobiele- en online services.”

Guangzhou staat in Nederland ook wel bekend met de naam ‘Kanton’ en wordt ook wel ‘City of Flowers’ genoemd. China Southern Airlines biedt overstapmogelijkheden tot 72 uur, waardoor je ruim de tijd hebt om de stad te bekijken. Aangeraden wordt om de tempels, de parken en de uitkijktoren te bezoeken. Wil je een goed beeld krijgen van de stad dan is het ook mogelijk om Guangzhou per fiets te ontdekken.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

1 Comment

  1. 22 februari 2019 at 12:57

    Was erg inspirerend!

Vorige bericht

Overname van Flybe door Connect Airways

Volgende bericht

NCL start 2019 met record qua boekingscijfers bij hogere prijzen

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.