Nieuws

Reisbranche op scheepsbezoek bij Seven Seas Explorer

De Seven Seas Explorer, het schip van Regent Seven Seas Cruises haar dat in 2016 in de vaart is gekomen als ‘s werelds meest luxueuze cruiseship, was afgelopen zondag te bewonderen in Amsterdam. De rederij nodigde een kleine delegatie van toppartners en reisagenten voor een scheepsbezoek.

“Altijd spannend”, aldus Marcel von Rotz (Sales Manager Noord- en Oost-Europa, Benelux en Afrika), die een presentatie en uitgebreide rondleiding verzorgde. “Juist wanneer je een schip zo in de markt zet, mag je zeer kritische partners en reisagenten verwachten, die naar de kleinste details kijken en veel vergelijkingsmateriaal hebben. Het is voor mij dan ook fantastisch om wederom een volmondige bevestiging te krijgen dat Seven Seas Explorer op dit moment écht een nieuwe trend zet. Zowel qua ruimte, design en sfeer, springt het schip er op alle fronten bovenuit en de reacties van niet alleen de branchegenoten, maar op de eerste plaats vanuit onze gasten, toont aan dat wij op de juiste weg zijn. Luxe zonder compromis en verfijnd tot in de kleinste details”.

Regent Seven Seas Cruises heeft momenteel een vloot van vier middelgrote schepen van 490 tot 750 passagiers en brengt begin 2020 een nieuw zusterschip uit.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Riksja Travel herhaalt haar succesvolle Riksja Reisevent

Volgende bericht

Airberlin staakt vluchten door zieke piloten

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."