Nieuws

Reisbranche in de media: It reisburo Internoord docht der alles oan

Tijd voor een nieuwe rubriek op de website van TravelPro, namelijk ‘Reisbranche in de media’. Is bijvoorbeeld je reisbureau of touroperator op televisie geweest en zijn de beelden online beschikbaar? Mail het door naar reisburo@t-en-s-productions.nl. Reisburo Internoord was gisteren te zien op Omrop Fryslan, waar Office Manager Olga Hoeksma tekst en uitleg geeft over het helpen van klanten die zich in Egypte bevinden en klanten die willen omboeken.

Omrop Frysland schrijft: Reisburo’s binne op it stuit drok dwaande Nederlanners sa gau mooglik út Egypte wei te heljen. Yn it lân wurdt al dagenlang protestearre tsjin presidint Mubarak. De Ljouwerters Renate Mason, Rudie en Arnold Kramer sitte al twa dagen fêst op it fleanfjild fan Caïro. Se soene fia de Egyptyske haadstêd nei Súd-Afrika fleane, mar dy flucht giet net. Neffens Ljouwerter reisburo Internoord is it lestiger om minsken út Caïro te repatriearjen as út toeristyske oarden. It reisburo docht der alles oan om stuollen op in lijnflucht te bemachtigjen foar de Ljouwters dy’t fêstsitte op it fleanfjild yn Caïro. Yn de rin fan moandeitemiddei is dag slagge.

© 2011, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Finale Travel Battle: The Battle of the Best

Volgende bericht

Uitbreiding voor Oad’s WebScope

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.