Nieuws

FILM + FOTO’S: TravelPro Reisagent-event creatief succes!

Op zondag 27 maart jongstleden vond het TravelPro Reisagentenevent van 2011 plaats. Vanaf 16.00 uur ’s middags startte de informatieve en vermakelijke dag in Rotterdam inclusief amusante workshops en heerlijke hapjes met als afsluiter een leuk feest en een knaller van een hoofdprijs!

Oman was de hoofdsponsor van het event en om in Arabische sferen te blijven werd het event georganiseerd in de Sultan’s Lounge in Rotterdam. Na ontvangst gingen de activiteiten van start. Reisagenten konden zich inschrijven voor verschillende workshops, waaronder de ‘Pimp je kleding’-workshop, ‘Nail Art’ en een ‘Poker Clinic’. Verder maakten de deelnemers kennis met heuse Arabische hapjes en werden ze bijgepraat over alle ins en outs omtrent Oman door het Verkeersbureau. Tijdens de presentatie werd er heftig gepend want aan het einde van de dag vond er een Oman-quiz plaats waarbij reisagenten hun kennis over het land moesten gebruiken om een fantastische Oman-scooter te winnen!

Lees in TravelPro nummer 7 het uitgebreide verslag van het succesvolle event!

[nggallery id=31]

© 2011, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

ArkeFly gaat nieuwe Boeing 737 ophalen in Seattle

Volgende bericht

DTE / Vakantiebeurs 2012 in de media

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."