Nieuws

Reisburo Cerimovic eerste winnaar dineractie de Jong Intra Vakanties

Deel dit artikel

Iedere maand zet de Jong Intra Vakanties een menu centraal. In december waren dat de ‘Verre reizen’. Het reisbureau met de hoogste omzet en groei ten opzichte van vorig jaar worden uitgenodigd voor een gezamenlijk diner. Reisburo Cerimovic is de eerste winnaar van de dineractie.

De winnaars kregen vanmiddag een persoonlijk bezoek van Coby van Dongen (Commercieel Directeur, de Jong Intra Vakanties) en Femke Mekes (Sales Manager, de Jong Intra Vakanties), een mand vol lekkernijen en een uitnodiging voor het diner. “We vinden degenen die op het reisbureau werken echte kanjers. Zij moeten de klanten een toegevoegde waarde bieden die nodig is om de klant over de streep te halen. Daarnaast moeten ze veel kennis in huis hebben, zowel over bestemmingen, systemen en tijdens calamiteiten”, aldus Van Dongen.

TravelPro was aanwezig tijdens het verrassingsbezoek aan het reisbureau. Benieuwd naar de reactie? Bekijk dan snel de video!

De Jong Intra Vakanties verrast Reisburo Cerimovic

de Jong Intra Vakanties is een dineractie gestart. Vrijdag werd VakantieXperts Reisburo Cerimovic verrast door Coby van Dongen en Femke Mekes.

Posted by TravelPro on Monday, 7 January 2019

Auteur


Deel dit artikel
Vorige bericht

'Stedentrip met trein vaak goedkoper dan met vliegtuig'

Volgende bericht

71 miljoen reizigers via Schiphol

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.