Nieuws

Reisburo De Jong start Internet Reiswinkel

Deel dit artikel

Reisburo De Jong is vandaag gestart met een Internetreiswinkel. Hiervoor is het winkelpand aan de Middenbaan in Barendrecht, waarin voorheen Toerkoop Reisburo De Jong gevestigd was, heropend. Bij de Internetreiswinkel kunnen klanten zelf hun vakanties boeken, op speciaal daarvoor ingerichte werkplekken. De Internetreiswinkel is geopend voor een periode van vier maanden. Commercieel Manager Willemien de Jong van Reisburo De Jong: ‘Wij combineren met deze winkel het gemak van boeken via internet met het kunnen inzien van alle brochures, en geven bovendien de bevestiging dat de boeking op de juiste manier gemaakt is’.
 
In de winkel ontbreken adviesbalies, maar er is wel een medewerkster van Reisburo De Jong aanwezig die desgewenst checkt of een klant de boeking technisch goed heeft gemaakt. Via de site van Reisburo De Jong (www.reisburodejong.nl) is het complete aanbod van alle touroperators beschikbaar. En in de kasten in de winkel liggen brochures van bijna alle reguliere touroperators. Het zijn inkijkexemplaren die klanten kunnen raadplegen bij het maken van hun boeking. ‘Het is een winkel met beperkt advies, maar zeker ook geen internetcafé’ zegt Willemien de Jong. ‘We zorgen er voor dat klanten zeker kunnen zijn van een correct verlopen boeking, waarop alle garanties zoals SGR en ANVR van toepassing zijn. Als klanten inhoudelijk reisadvies willen, dan maakt onze medewerkster een afspraak voor hen met onze mobiele reisadviseur Sylvia, die aan huis komt.’ Reisburo de Jong is met vijftien vestigingen en mobiele reisadviseurs in Den Haag, Rotterdam, de Drechtsteden en West Brabant al meer dan 60 jaar actief op de Nederlandse reismarkt.


Deel dit artikel
Vorige bericht

TUI Nederland wil gezuiverd worden van blaam en beschuldigingen NMa

Volgende bericht

Airport Weeze na alarm dicht + UPDATE

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.