Nieuws

Reisburo Jansen BV failliet

faillietReisbureau Jansen BV heeft vandaag financieel onvermogen bij SGR aangemeld. Daarmee sluiten drie reisbureaus hun deuren, te weten in: Katwijk aan Zee,  Rijnsburg en Noordwijkerhout. Tot voor kort maakte Reisbureau Jansen onderdeel uit van de Toerkoop groep.

 

© 2013, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

3 Reacties

 1. A, Duivenvoorden
  8 juli 2013 at 21:58

  Doodzonde, welk een prima team in Noordwijkerhout, zo goed geholpen in het verleden en nu ook weer, zo zorgzaam en onderhoudend, voor elk detail namen ze zonder meer contact op. Antwoorden zonder vragen te hoeven stellen is een heerlijkheid voor de klant. Geeft goed gevoel. Hebben zelf daar een behoorlijk omslachtige pakketreis geboekt en wordt thans overgenomen door de touroperator, dus geen malheur.

  Hoop echt dat deze klasse meiden snel een baan gaan vinden, kan ze zonder meer in de reisbranche elke werkgever aanbevelen !!

  Ik zou het wel weten !!

  Jammer….. !!!

 2. à van der plas
  30 juni 2013 at 14:12

  Zeer jammer al vele jaren bijzonder goed geholpen

 3. Martina Theuns
  27 juni 2013 at 15:32

  O wat erg! Heel veel sterkte gewenst aan directie en medewerkers!

Vorige bericht

Aanbieders vakantiehuizen gaan samenwerken

Volgende bericht

Personeel Maastricht Airlines start unieke crowdfunding actie

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."