Nieuws

Reisburo Nijenhuis meldt faillissement

Reisburo Nijenhuis meldt faillissementIn de reisbranche is geschokt gereageerd op het faillissement van Reisburo Nijenhuis BV (Arnhem) dat de SGR vandaag op haar website kenbaar heeft gemaakt. De Gelderse keten handelt tevens onder de naam Sunmarket en heeft twee vestigingen in Arnhem en verder in Bemmel, Dieren, Eerbeek, Elst (Gld.), Oosterbeek, Wageningen, Westervoort en Zevenaar. Reisburo Nijenhuis is een in 1968 opgericht familiebedrijf waar circa 50 medewerkers in dienst zijn.

© 2010 – 2011, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

10 Reacties

 1. 13 oktober 2011 at 21:27

  De reisbranche is een mooi familiebedrijf kwijt…. Ik werd er stil van. Iedereen bij Nijenhuis veel sterkte toegewenst in deze moeilijke tijd!

 2. Amke
  13 oktober 2011 at 19:55

  Zoals zovelen ben ik erg geschrokken van dit nieuws. Het sloeg in als een bom.Ik heb zelf 6 jaar met erg veel plezier bij dit bedrijf gewerkt en heb daar veel leuke herinneringen aan. Lieve (ex)collega’s: heel veel sterkte de komende tijd! Ik denk aan jullie!

 3. Marja Wiegerink
  13 oktober 2011 at 16:16

  Vreselijk voor iedereen die werkzaam is in dit familiebedrijf. Ben tot 3 jaar geleden in dienst geweest bij Nijenhuis in Dieren. Ik heb er met veel plezier gewerkt. Heel veel sterkte voor alle betrokkenen, ik leef met jullie mee.

 4. Wendy Vos
  13 oktober 2011 at 14:20

  Ben er stil van. Prachtig familiebedrijf wat al zo lang bestond, het eerste reisbureau wat ik in mijn leven tegen kwam toen ik in Zevenaar werd geboren en daar mn jeugd doorbracht. Ik zie zo het kantoor nog voor me in de Grietsestraat. Het reisbureau waar ook een oud-student van mij een kans kreeg om zich verder in de reiswereld te ontwikkelen en er met veel plezier ging werken.Ik wens alle betrokkenen heel veel sterkte toe.

 5. Arnold
  13 oktober 2011 at 10:17

  Wat een klap!!
  Echt zonde van een prachtig bedrijf.

  Karin,Bert en medewerkers veel sterkte.

 6. Jeanette Kasberg
  13 oktober 2011 at 09:48

  Wat erg zeg, was nog een goed familiebedrijf. Heb er in het verleden met plezier gewerkt. Iedereen die betrokken is, heel veel sterkte.

 7. saskia wink
  13 oktober 2011 at 09:36

  ohh, wat vreselijk, zo’n mooi bedrijf!Karin en iedereen die er werkzaam is, heel veel sterkte.

 8. M. Sutmuller
  13 oktober 2011 at 09:12

  Geschrokken van bovenstaand nieuws. 14 jaar met heel veel plezier gewerkt bij Nijenhuis. Ik wil via deze weg al mijn ex-collega’s en de familie Nijenhuis heel veel sterkte wensen!

 9. HER
  13 oktober 2011 at 09:00

  Tjonge, bij Reisburo Nijenhuis Wageningen boekte ik mijn eerste wintersportreis naar Oostenrijk/Fuchs. Dat was in 1990, nog lang voordat ik zelf in de reisbranche ging werken. Heel jammer van zo’n goed familiebedrijf.

 10. JtB
  13 oktober 2011 at 08:06

  Jeetje….echt erg en doodzonde van zo’n mooi bedrijf.
  Wens iedereen bij Nijenhuis sterkte.

Vorige bericht

Club Med opent nieuwe luxe villa's op Mauritius

Volgende bericht

Gambia winterzon 2010/2011 nu boekbaar

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.