Nieuws

Reisdochters ANWB vanaf vandaag onder één dak

De reisdochters van ANWB zijn per vandaag (14 juli 2021) allemaal onder één dak te vinden. De losse reislabels FOX, Pharos, Ledenreizen en Kampeerreizen gaan verder onder de merknaam ANWB.

Vandaag gaat ook FOX Verre Reizen over naar anwb.nl. Het is de afronding van een uitgebreid project waarbij de touroperators FOX, Pharos, Kampeerreizen en ANWB Ledenreizen onder één dak samenkomen en elkaar versterken. Op anwb.nl is nu een enorm reisaanbod te vinden, van uitjes in Nederland, via rondreizen in Europa tot verre reizen, het voormalige aanbod van FOX.
Dezelfde reizen, andere naam 
De reizen van FOX, Pharos en Ledenreizen zijn toegevoegd aan het aanbod van ANWB. Ook de losse e-mailnieuwsbrieven zijn samengevoegd tot één ANWB Vakantie nieuwsbrief. Met het samengaan van de reisbedrijven tot één nieuwe organisatie bundelen de reisorganisaties de krachten.

© 2021, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Nieuwe slaaptrein vanuit Nederland naar zes Europese bestemmingen

Volgende bericht

KLM in de winter naar Port of Spain en Bridgetown

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."