Nieuws

Reisteams gezocht voor het goede doel

Vijf weken op reis voor het goede doel, wie wil dat niet? Sawadee Reizen is hoofdsponsor van de online inzamelingsactie ‘6x6x6 op Reis’ en is op zoek naar twaalf avontuurlijke reizigers. In april reizen 6 teams naar 6 verschillende continenten om 6 opdrachten uit te voeren voor het goede doel. De teams, bestaande uit twee kandidaten, brengen uitgebreid verslag uit van hun reis. Via Facebook, Twitter en de website 6x6x6opReis.nl laten ze het publiek in Nederland de wereld zien. 6x6x6 op Reis is op dit moment op zoek naar teams die van aanpakken weten. Geïnteresseerden kunnen in een inspirerende video van maximaal 1 minuut laten weten waarom zij op reis moeten. Tot 17 maart hebben avontuurlijke reizigers de kans zich aan te melden. In de tussentijd kan iedereen 6x6x6 op Reis voor een donatie volgen via Facebook, Twitter en de website. Door 6x6x6 op Reis te volgen via e-mail, Facebook of Twitter worden 6 goede doelen gesteund: STOP AIDS NOW!, Hivos, EEN, Fair Food, Solidaridad en OneMen. Voor iedere volger doneren de sponsoren direct € 0,30 aan de pot, die aan het eind van de actie verdeeld wordt onder de goede doelen. Daarnaast valt er ook nog wat te winnen: onder de volgers verloot 6x6x6 op Reis twee vliegtickets naar Australië.

© 2011, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

airberlin: ‘2for1’ voor Valentijnsdag

Volgende bericht

Vakantie goed voor relatie

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.