Nieuws

Reiswerk inspireert tijdens Vakdag Vakantiebeurs

Centraal bij Reiswerk staat wat je als organisatie kunt betekenen voor je klant, je medewerkers of je leerlingen tijdens de Vakdag. Andy Mosmans, van de ARA-groep, Andy Mosmans & Company, columnist en gastdocent bij de Erasmus universiteit neemt je mee op reis langs sterke merken en Wicher Meijer, academiedirecteur van toerisme op de NHTV internationale hogeschool Breda laat weten waarom vakantie goed is voor je gezondheid.

Om 13.00 uur, na de inlooplunch die plaatsvindt vanaf 12.30 uur, gaat het programma van start. Mosmans gaat diepgaand in op het begrip ‘branding’ en het merk ‘excellente commerciële dienstverlening als toegevoegde waarde van het werken in de reisbranche’ en de toekomst. Meijer presenteert de resultaten van het gezamenlijke onderzoek van Reiswerk en NHTV naar de invloed van op vakantie gaan op de gezondheid. Naast het informatieve gedeelte wordt ook het Leerbedrijf van het Jaar bekend gemaakt en worden de EVC certificaten uitgereikt aan de deelnemers van de EVC-training die in de herfst plaatsvond. De inspiratiedag wordt om 15.30 uur afgesloten met een borrel. Je kunt je inschrijven tot 6 januari 2011 via de website van Reiswerk.

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

VakantieVakbeurs heeft nieuwe naam: Dutch Tourism Expo

Volgende bericht

FILM: Thomas Cook gidspresentaties 2011 in beeld

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."