Nieuws

Reiswerk lanceert online community

valentijdVandaag, op Valentijnsdag, lanceerde reiswerk haar nieuwe online community platform; Reiswerk.nl. Deze interactieve community is speciaal ontwikkeld voor reisprofessionals en staat vol informatie over werken, leren en persoonlijke ontwikkeling in de reisbranche.

Op Reiswerk.nl kunnen reisprofessionals met elkaar in contact komen, ervaringen delen en elkaar op weg helpen. Shannon Chap, Communitymanager van Reiswerk: ‘‘Na het aanmaken van een profiel hebben gebruikers direct toegang tot alle functionaliteiten die de site te bieden heeft. Naast alle informatie over arbeidsvoorwaarden, functies, ontwikkelmogelijkheden, stages en leerbedrijven bevat de site honderden opleidingen, vacatures, blogs en interessante discussies die de (toekomstige) reisprofessional verder helpen. Door actief mee te doen in de community vergroot je je bereik en kun je jezelf profileren als een deskundige reisprofessional en een excellente commerciële dienstverlener.’’

Werkgevers en opleiders kunnen zelf opleidingen en vacatures plaatsen die direct zichtbaar zijn voor andere gebruiker in de community. Reiswerk.nl maakt op basis van profielgegevens een selectie van opleidingen en vacatures die het beste bij de gebruiker passen. De opleidingen en vacatures linken naar de profielen van de opleiders en werkgevers. De gebruiker heeft zo alle relevante informatie direct overzichtelijk bij elkaar.

 

© 2013, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

South African Tourism organiseert Roadshow voor touroperators en reisagenten

Volgende bericht

Bedsonline beloont best boekende Agent

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."