Nieuws

Reiswijzer voor mensen met een lichamelijke handicap

De nieuwe Support Vakantiegids is vanaf 17 december 2010 verkrijgbaar. Er zijn volop vakantiebestemmingen voor mensen met een handicap in binnen- en buitenland. Van stadsvakantie tot strandvakantie. Naast de reisreportages biedt de Support Vakantiegids 2011 ook veel nuttige informatie. Ook staan er verschillende tips in over het meenemen van een hulphond. Achter in de gids staan de 1350 toegankelijke accommodaties in Nederland en in het buitenland vermeld.

De Support Vakantiegids is gratis voor abonnees van Support Magazine – tijdschrift over leven, wonen en werken met een lichamelijke beperking –  en is een jaarlijks verschijnende editie. Interesse in de Support Vakantiegids maar geen abonnee van Support Magazine, geen enkel probleem. De gids is los te bestellen voor € 5,95 via www.supportmagazine.nl of telefonische via 0174 – 315 000 of 070 – 336 46 00.

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Eng om eerste cruise online te boeken

Volgende bericht

Expedia geeft korting en hoge commissie

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."