Nieuws

TravelPro TV: René Klawer geridderd

René Klawer (ceo Reisspecialistengroep) is vanmiddag tijdens het door ANVR en werkgeversvereniging VNO-NCW-West mini-symposium ‘De reiswereld, vlucht naar de toekomst’ in Den Haag geridderd in de Orde van Oranje-Nassau. Voor Klawer, die tijdens zijn verhaal werd onderbroken, was het een totale verrassing. Tijdens het symposium waren naast Klawer ANVR-directeur Frank Oostdam, Peter Hartman (Vice Chairman Air France-KLM) en Paul Riemens (bestuursvoorzitter Luchtverkeersleiding Nederland) aanwezig als sprekers. Dagvoorzitter was Arnold Burlage.

© 2014, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

1 Comment

  1. Goos de Haan
    25 februari 2014 at 19:07

    Ik vraag me af of de 24 ontslagen Isropa medewerkers ook zo trots zijn op deze onderscheiding. Evenmin verwacht ik grote blijdschap bij de ‘concurrente crediteuren’ die voor € 807.555,78 (volgens het “openbaar faillisementsverslag rechtspersoon”) het schip zijn ingegaan. En de Rabobank? Er staat nog een vordering van € 6.763.971.-. Tja,,, genoeg reden voor een feestje en een onderscheiding? Wie het weet mag het zeggen….

Vorige bericht

Ratatouille komt deze zomer naar Disneyland Paris

Volgende bericht

Naar het zonnige Zuid-Frankrijk met de Zon-Thalys

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.