Nieuws

René van der Klink naar Euro-Express-Treincharter

Met ingang van vandaag is René van der Klink toegetreden als Commercieel Directeur tot de directie van Euro-Express- Treincharter B.V. Leo Weeber, Algemeen Directeur van Euro-Express- Treincharter is blij met de komst van Van der Klink. ‘Wij waren op zoek naar een ervaren commerciële man die de reiswereld goed kent en ons kan helpen het bedrijf verder uit te bouwen. Het gaat heel goed met de exploitatie van onze vakantietreinen en we zijn toe aan een volgende fase waarbij het accent op verder groei en uitbouw van onze activiteiten ligt’. René van der klink, voorheen onder andere vele jaren werkzaam bij Thomas Cook, ziet eveneens kansen voor het treinproduct. ‘Treinen hebben zeker toekomst en ik heb respect voor wat er hier inmiddels is gerealiseerd. Met veel plezier ga ik mij dan ook richten op de commerciële kant van het bedrijf en de positie van dit unieke product in de markt. Mijn uitgebreide internationale touroperatorkennis en netwerk zal daarbij zeker van pas komen’. De directie van Euro-Express-Treincharter bestaat nu uit drie personen, te weten Leo Weeber, Algemeen Directeur, Luuc de Haas, Operationeel Directeur en belast met de dagelijkse gang van zaken en René van der Klink als Commercieel Directeur.

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

1 Comment

  1. 1 oktober 2010 at 18:55

    Beste Rene, ( Leo en Luuc ) Heel veel suc6 toegewenst ! Het is inderdaad een mooi bedrijf met vele kansen en mogelijkheden. Ed Smit

Vorige bericht

Korting bij SnowWorld met transavia.com

Volgende bericht

ATP Event Experts kiest KLM voor vervoer Londen 2012

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.