Na exact tien jaar werkzaam te zijn voor Sunny Cars gaat Renske Mijderwijk (Marketing Coördinator B2B Events & Promotions) op 18 oktober het bedrijf verlaten. “Ik kijk terug op een geweldige periode binnen Sunny Cars”, aldus Mijderwijk.

“De eerste twee jaar heb ik op de reserveringsafdeling gewerkt en vervolgens de overstap gemaakt naar marketing. Binnen de marketingafdeling heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van webcare, social media, samenwerkingen met bloggers/journalisten, acties en incentives met reisbureaus en de laatste drie jaar ook events. Nu ben ik erachter gekomen dat ik het stukje events ook het allerleukste vind om te doen. De laatste maanden heb ik gemerkt dat ik toe ben aan een nieuwe uitdaging, iets wat dichter bij huis is. De Grand Prix Sunny Cars 2019 was mijn laatste event voor Sunny Cars.”

Per 1 november gaat Mijderwijk een nieuwe uitdaging aan als eventcoördinator bij Care2care. “Hier word ik verantwoordelijk voor meerdere events, zoals de zorgaward uitreiking, de week van de vitaliteit en de week van zorg en welzijn.”