Nieuws

Retailevent Join The Ride Thomas Cook: 26 juni

Thomas Cook houdt op 26 juni opnieuw het retailevent Join The Ride, dit keer op het hoofdkantoor in Hoofddorp.

Wil jij weten hoe zij samen met jou de klant van de toekomst gaan bedienen? “Ontdek hoe Thomas Cook klaar is om te vertrekken naar het volgende station, klaar voor de toekomst. Stap ook op die trein! Tijdens het retailevent Join The Ride – het volgende station ontdek jij alles over de vernieuwende en innovatieve oplossingen die van een Thomas Cook vakantie een fantastische belevenis maken voor jouw klant”, aldus de reisorganisatie.

Het event vindt plaats op 26 juni (vanaf 18.00 uur) op het hoofdkantoor van Thomas Cook in Hoofddorp. Het programma wordt voorlopig nog even geheim gehouden, maar je krijgt sowieso een kijkje achter de schermen op het hoofdkantoor, je raakt helemaal up to date over alles waar Thomas Cook mee bezig is, je kunt netwerken met zowel collega´s als vele Thomas Cook medewerkers en uiteraard met het Thomas Cook Sales team. “Het spetterende programma zorgt voor een onvergetelijke avond!”

Aanmelden (tot en met 21 juni aanstaande) via deze link.

Reageer met Facebook:

Reacties:

1 Comment

  1. 12 juni 2018 at 23:27

    […] 26: Thomas Cook Retail event ‘Join the Ride’, Hoofddorp, v.a. 18.00 uur. Meer info. […]

Vorige bericht

TUI Care Foundation en UNICEF sluiten partnership

Volgende bericht

Nederlanders vaker naar het buitenland op vakantie

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."