Nieuws

REWE Touristik komt naar Nederland met Nederlands programma!

Deel dit artikel

De Duitse touroperator ITS biedt zijn Nederlandse klanten voor de eerste keer een programma aan in het Nederlands: in zes verschillende landen kunnen 630 hotels op negentien bestemmingen worden geboekt. Ook het aantal vluchten vanuit Nederlandse luchthavens en het aantal verkooppunten in Nederland neemt flink toe. Vóór het einde van 2011 zullen er 1.000 verkooppunten zijn.

Vanaf 1 mei kunnen Nederlandse klanten vanuit de luchthavens Amsterdam, Rotterdam, Groningen, Eindhoven en Maastricht naar hun vakantiebestemming vertrekken. Nederlandse klanten kunnen tevens kiezen voor de Duitse vliegvelden in de grensstreek. Ralph Schiller, hoofd marketing en verkoop van REWE Touristik: ‘‘Het was al vele jaren mogelijk om in Nederland reizen te boeken uit het Duitse ITS-programma. Met de start van ons Nederlandse programma kunnen de Nederlandse klanten echter extra profileren van onze knowhow’’. ITS hoopt de Nederlander vooral te overtuigen met de vaste aantrekkelijke kindertarieven en kinderkortingen. Ook wordt er gebruik gemaakt van de seizoenverschillen tussen Nederland en Duitsland waardoor er voordelige aanbiedingen ontstaan. Verder maakt ITS op bestemmingen als Mallorca en Antalya voor de eerste keer gebruik van Nederlandstalige reisleiders en in de hotels zijn informatiemappen in het Nederlands beschikbaar.

Boeken
ITS-aanbiedingen zijn zoals gebruikelijk via het Infonet van REWE Touristik te boeken. De volledige boekingsprocedure wordt vanaf nu volledig in het Nederlands weergegeven. Vanaf medio april kunnen de Nederlandse ITS-aanbiedingen ook via het Nederlandse reserveringsplatform Waverunnen worden geboekt. Klanten kunnen het volledige Nederlandse ITS-programma ook direct boeken via www.itsholiday.nl.

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

Nieuwe ArkeFly Boeing geland op Schiphol

Volgende bericht

DFDS FeestCruise

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."