CoronavirusNieuws

Rick begon Bucketlist Travel tijdens coronacrisis en gaat in januari met gezin op wereldreis

Deel dit artikel

Rick Dekkers begon in maart 2020 zijn eigen reisbedrijf ‘Bucketlist Travel’, heeft zijn ANVR-lidmaatschap binnen, is met ingang van januari ’22 aangesloten bij ITAC, voerde de allereerste officiële podcast-reis van Nederland uit met luisteraars van Trust Nobody (een podcast over Wie is de Mol) en gaat in januari op wereldreis.

“Begin 2020 heb ik alles op een rijtje gezet voor mijzelf en de knoop doorgehakt om te gaan starten. Niemand had kunnen voorspellen dat de coronacrisis zolang zou duren”, zo laat hij weten in gesprek met TravelPro.

“Eén van de eerste dingen, na de start van mijn bedrijf, die ik heb gedaan is D-Tales (podcast over Disney) en ThemeTalk (podcast over pret- en themaparken) benaderen voor een samenwerking. Zij hadden publiek en ik de mogelijkheden om passende reizen voor dit publiek aan te bieden. Het bleek een succesvolle formule want in januari 2022 ga ik met een groep luisteraars van ThemeTalk naar Dubai. Die reis hebben we midden in de lockdown van vorige winter in de verkoop gezet en binnen een week was die uitverkocht. We gaan met een groep van 100 mensen 11 dagen lang naar alle pretparken in Dubai en Abu Dhabi. Het succes van deze reizen komt omdat je een liefhebber bent van datgene waar men in de podcast over praat en van de mensen die die podcast maken. Om met die mensen vervolgens op reis te gaan zorgt voor een extra experience.”

Lees het volledige interview met Rick in TravelPro #46.


Deel dit artikel

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Niet trein, maar auto voornaamste concurrent vliegtuig op afstanden tot 750 kilometer

Volgende bericht

Untamed Travelling lanceert Engelstalige website

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.