Nieuws

Riksja Travel herhaalt haar succesvolle Riksja Reisevent

Riksja Travel houdt op zondag 5 november haar Riksja Reisevent in de Fabrique in Utrecht van 11.00 tot 17.30 uur.

De Fabrique wordt omgetoverd in wereldse sferen om reizigers te inspireren en het echte Riksja-reisgevoel mee te geven. Bezoekers van het event kunnen uit drie verschillende routes kiezen, waar verschillende activiteiten te beleven zijn, die ze ook tijdens een reis kunnen tegenkomen zoals een kookworkshop of leren vuurtje stoken. Naast deze routes zijn er workshops, zoals vloggen, drone vliegen en fotograferen en kunnen mensen meer over bestemmingen te weten komen tijdens de landenpresentaties. Ook aan de allerkleinsten is gedacht zowel tijdens de belevingsroutes als in een kids-doe-hoek.

Riksja Travel verwacht 2.000 enthousiaste reizigers, maar ook de retail is van harte welkom. De reisorganisatie houdt een speciale workshop voor deze groep mensen. Je kan je aanmelden via deze link.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Vliegpassagiers deze zomer recht op ruim 40 miljoen

Volgende bericht

Reisbranche op scheepsbezoek bij Seven Seas Explorer

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."