Vacature

Riksja Travel zoekt bestemmingsexpert

Ben jij een echte reisfanaat en deel je jouw reiservaringen graag met wie het maar wil horen? En heb je altijd al je eigen (web)winkel willen runnen? Lees dan vooral verder. Riksja Travel is namelijk op zoek naar een bestemmingsexpert.

Bestemmingsexpert, wat is dat?
Met Riksja kun je naar 48 bestemmingen wereldwijd. Elke bestemming heeft z’n eigen website, die je kunt zien als een soort ‘bestemmingswinkel’. Als commerciële tijger breng jij onze reisproducten aan de man. Je helpt de reiziger z’n ideale reis samen te stellen aan de hand van bouwstenen. Dat betekent luisteren én adviseren vanuit je eigen reiservaring en de reiziger nét zo enthousiast krijgen als jij zelf al bent over jouw bestemming. Daarnaast zorg je dat je winkel er altijd goed voor blijft staan en speel je in op de actualiteiten in de markt.

Klinkt goed. Wat wordt er dan van mij verwacht?

  • Je bent een commerciële tijger en hebt een natuurlijk talent om bestemmingen aan reizigers te verkopen.
  • Je bent een teamplayer en draagt bij aan een goede flow in je team.
  • Je bent proactief en ondernemend en schakelt waar nodig om op jouw bestemming goede resultaten en voortgang te behalen.
  • Je bent nauwkeurig, gedreven en in staat om knopen door te hakken.
  • Je blijft leren, groeien en ontwikkelen, zowel op jouw bestemming als op persoonlijk niveau.

Ja, dat wil ik doen!
Dat horen we natuurlijk graag. Er zijn wel een paar voorwaarden. Je hebt minimaal hbo-werk- en denkniveau en een aantal jaar ervaring in een commerciële functie. Werkervaring in de reisbranche is een grote plus, maar geen must. Verder is feedback geven en ontvangen voor jou dagelijkse kost en kun je uitstekend overweg met projectmatig werken.

Je bent nieuwsgierig, enthousiast en integer en je kunt goed samenwerken met verschillende type mensen. Je houdt van een open manier van communiceren, bent resultaatgericht en flexibel. Je ziet een baan niet als een baan, maar als een plek waar je je kunt ontplooien en jezelf kunt uitdagen.

Wat krijg ik ervoor terug?
Een interessante reisregeling, een marktconform salaris en een mooi pakket aan secundaire voorwaarden. Je komt te werken in een hecht team met gepassioneerde collega’s, waar alle ruimte is om je krachten en talenten te benutten. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en om zo nu en dan een reis te maken, natuurlijk. Op kantoor lunchen we samen, je vergadert in de huis- of junglekamer en staat de tafeltennistafel altijd klaar voor de vrijmibo.

Werken bij Riksja betekent werken in een bijzondere en dynamische omgeving waar de reiziger altijd op de eerste plaats komt. Het betekent ook dat je onderdeel bent van een informele bedrijfscultuur waarin ontwikkeling en begeleiding centraal staan. We investeren veel in trainingen/cursussen en organiseren leuke activiteiten na werk. Riksja staat voor bijzondere reizen met impact. Deze passie voor reizen zit in het bloed en brengen we graag aan anderen over. Dit doen we met veel aandacht voor onze reizigers en met oog voor de wereld. Om die reden besteden we ook een deel van onze jaarlijkse winst af. Niet aan onszelf, maar aan de wereld om ons heen. Bij ons gaat het commerciële belang hand in hand met het hebben van een positieve impact. Alleen zo kunnen we onze missie waarmaken: de reis die je dichter bij je bestemming brengt.

Belangrijkste arbeidsvoorwaarden:

  • Jaarcontract voor minimaal 32 uur per week
  • Marktconform salaris
  • Interessante reisregelingen
  • Winstdeling

Dus …
Is dit de wereld waarin jij wilt werken, twijfel dan niet en solliciteer nu via de website; https://werkenbijriksjatravel.nl/

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Van Verre zoekt reisspecialist Latijns-Amerika

Volgende bericht

MSC Cruises maakt meer details bekend over MSC Seashore

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.