Nieuws

RIU ontvangt 35 TripAdvisor awards

Deel dit artikel

RIU heeft onlangs in totaal 35 Tripadvisor awards ontvangen. TripAdvisor wordt gezien als ‘s werelds grootste reis-review-platform.  Onder de prijzen  de Travelers’ Choice Best of the Best-awards bekend gemaakt. Vijf RIU-hotels ontvingen deze onderscheiding.

Riu Creole, Riu Playa Blanca, Riu Palace Costa Rica, Riu Cabo Verde en Riu Palace Boavista ontvingen de Travelers’ Choice Best of the Best-award. Nog eens 30 hotels werden genoemd in de Travellers’ Choice-awards, die accommodaties erkennen die voortdurend uitstekende beoordelingen krijgen en hun beoordeling tussen 4 en 5 gedurende een periode van 12 maanden behouden. RIU heeft in totaal 35 onderscheidingen ontvangen.

De internationale RIU-keten werd in 1953 in Mallorca opgericht door de familie Riu als een klein vakantiebedrijf en is nog steeds eigendom van de derde generatie van de familie. Meer dan 70% van zijn vestigingen biedt de veelgeprezen All Inclusive by RIU-service.

Met de opening van zijn eerste stadshotel in 2010 breidt RIU zijn productassortiment uit met een eigen lijn stadshotels genaamd Riu Plaza. RIU Hotels & Resorts heeft nu 93 hotels in 19 landen die meer dan 4,5 miljoen gasten per jaar verwelkomen en werk bieden aan in totaal 29.985 medewerkers.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Nieuwe internationale luchthaven van Egypte half juli geopend

Volgende bericht

Pieter Elbers (KLM) naar Indiase lowcost airline IndiGo

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.