Nieuws

RIU opent de deuren van Riu Palace Baja California (Mexico)

RIU Hotels & Resorts heeft onlangs het hotel Riu Palace Baja California geopend, het derde in Los Cabos en het twintigste van de hotelketen in Mexico.

Het hotel biedt all-inclusive en 24-hours roomservice en is het eerste Adults Only van de keten in Los Cabos. Met het nieuwe hotel neemt RIU weer een stap in de architecturale innovatie van zijn hotels door de ligging van de pleinen, bars en restaurants te veranderen, waarbij de uitzichten op zee leidend zijn. Hiermee wordt ook tegemoetgekomen aan de wensen van trouwe klanten.

Het Riu Palace Baja California heeft, net als het onlangs geopende Riu Palace Costa Mujeres, een verandering van 180º ten opzichte van de indeling van de gebruikelijke structuur van de RIU-hotels ondergaan. In beide gevallen liggen de gemeenschappelijke ruimtes, de restaurants en de overdag geopende bars op een hoger niveau recht tegenover de zee, zodat de gasten altijd zicht hebben op in dit geval de prachtige Stille Oceaan. Daarnaast zijn in het Riu Palace Baja California in totaal 32 kamers op de brug gebouwd, waardoor het een van de hotels is met het grootste aantal kamers (in totaal 82) met direct vooraanzicht op zee. De verhoogde brug in dit ontwerp loopt over het plein en heeft een gevel die op zee is gericht. Het geheel heeft een imposante uitstraling die het elegante en avantgardistische design benadrukt. Daarnaast zorgt een combinatie van waterpoelen en infinity pools voor een doorlopend perspectief van water dat samenvalt met de horizon van de oceaan.

Het Riu Palace Baja California heeft 602 comfortabele en elegante kamers waarin lichte kleuren en hout domineren, het biedt gratis WiFi, airconditioning, een volledige drankendispenser en een minibar. Het nieuwe Riu Palace Baja California heeft vier zwembaden, waarvan twee met een swimup-bar. In zijn grote gastronomische verscheidenheid valt het hoofdrestaurant ‘Promenade’ op met showcooking. Verder zijn er vijf themarestaurants: het hindoeïstische ‘Taj Mahal’, het Japanse ‘Yu Hi’, het Italiaanse restaurant ‘Sofia’, het steakhouse ‘Guacamole’ en het restaurant ‘Krystal’ met de fusionkeuken. Daarnaast zijn er het grillrestaurant ‘Pepe’s Food’, de loungebar en de fantastische patisserie-ijssalon ‘Capuchino’.

Waar?
Het hotel bevindt zich in El Médano, samen met de andere twee hotels van RIU in Baja California: Riu Palace Cabo San Lucas en Riu Santa Fe. Het laatste is beroemd om de Pool Party die het bedrijf onlangs heeft ingewijd en waarvan gasten die in het Riu Palace Baja California verblijven gratis kunnen genieten. Ook kunnen de gasten van het nieuwe hotel dansen en plezier maken in de Pacha-disco of een geweldige tijd hebben in de Splash Water World, beide gelegen in het Riu Santa Fe hotel, waar gasten van het Riu Palace Baja California hotel gratis toegang hebben en van de all inclusive service gebruik kunnen maken.

© 2018, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

MSC Star of the Month november: Van Oeveren en Van der Voort

Volgende bericht

Coby deelt opnieuw friet uit op vakdag

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."