Nieuws

RIU opent twee hotels op de Malediven

RIU Hotels & Resorts heeft zojuist twee hotels op de Malediven geopend. Riu Atoll en Riu Palace Maldivas zijn vier- en vijfsterrenhotels en bevinden zich op Dhaalu Atoll. Beide hotels bieden de gasten suites boven de prachtige Indische Oceaan.

Luis Riu (CEO), legt uit: “Dit is een geweldig moment voor de keten, want we werken al meer dan zeven jaar aan de opening van een hotel op de Malediven. Het openen van twee hotels tegelijk, na het overwinnen van technische en logistieke uitdagingen door hun geografische ligging, is voor mij een droom die zowel op persoonlijk als op professioneel niveau uitkomt.”

Twee jaar
RIU heeft niets aan het toeval overgelaten. Het heeft meer dan twee jaar geduurd om deze twee all inclusive resorts te creëren. De twee hotels, op twee afzonderlijke eilanden, zijn met elkaar verbonden door een 800 meter lange loopbrug over het water. De 72 suites boven het water van Riu Palace Maldivas liggen aan beide kanten van deze loopbrug.

Riu Atoll ligt op het privé-eiland Maafushi. Dit viersterren Riu Classic hotel heeft 264 kamers, waarvan 36 boven het water. Het hotel heeft een hoofdrestaurant de Dhoni, een Italiaans restaurant Sophia en een Beef Steak House. Het heeft ook een 24-uurs sportbar, de salonbar Bodeberu en de zwembar Tequila. Daarnaast biedt het Riu Atoll een zwembad, een speeltuin en de RiuLand-kinderclub.

Kedhigandu
Op het naburige eiland Kedhigandu, ook privé, ligt Riu Palace Maldivas, een 5-sterren resort met 176 kamers. Op gastronomisch gebied kunnen de gasten van Riu Palace Maldivas genieten van de restaurants en bars van Riu Atoll en daarnaast hebben zij exclusieve toegang tot het hoofdrestaurant Palm, met een terras, het fusionrestaurant Krystal en het Japanse Yu hi. Verder biedt het de bar Paradise gelegen in een infinity pool en een Chill Out gedeelte. Dit resort biedt roomservice en eerste klas dranken in het hele hotel.

Het complex heeft een kade, een wellnesscentrum met verschillende schoonheidsbehan¬delingen, een fitnessruimte en een gratis stoombad. De uitstekende ligging op twee verlaten paradijselijke eilanden biedt gasten lange droomstranden en wateractiviteiten waarmee ze de prachtige zeebodem van de Malediven kunnen verkennen.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Deel jouw ultieme droomhotel met Travel Impressions en win...

Volgende bericht

Thomas Cook: "Geen reden tot paniek"

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.