Nieuws

RIU opent tweede hotel in Zanzibar

RIU Hotels & Resorts heeft een tweede hotel in Tanzania gekocht, naast het hotel dat de hotelketen hier al heeft. Deze nieuwe accommodatie zal, net als het Riu Palace Zanzibar, op de markt worden gebracht in de verfijnde Riu Palace-lijn.

Het nieuwe hotel, gelegen in de Nungwi Beach zone, heeft alle voorzieningen die nodig zijn om van deze paradijselijke bestemming te genieten. Het is gelegen aan een prachtig strand van wit zand en kristalhelder water aan de noordkant van Unguja, het hoofdeiland van de Zanzibar-archipel, iets meer dan een uur rijden van de luchthaven en de hoofdstad. De 149 kamers bieden de maximale luxe van een vijfsterrencategorie en het keurmerk van Riu Palace. Het hotel biedt 24 uur per dag All Inclusive, gratis wifi en een spectaculair restaurant boven zee waar u kunt genieten van de lokale keuken.

Samen met dit nieuwe hotel heeft RIU ook vijf hectare grond overgenomen, waarop zij van plan is een derde hotel op het eiland te bouwen. De totale investering van de aankoop bedroeg 56 miljoen dollar. Met deze nieuwe aankoop en de aankondiging van de aankoop van land in Senegal afgelopen juni verstevigt de RIU-keten haar inzet op het Afrikaanse continent als nieuwe toeristische bestemming voor het uitbreiden van haar aanbod van zon- en strandhotels. Met deze nieuwe vestiging heeft het hotelbedrijf er nu in totaal zeven hotels in eigendom (vijf in Kaapverdië en twee in Tanzania), naast de vijf in Marokko.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Opening Lelystad Airport wéér uitgesteld

Volgende bericht

Nog maar één winterzonbestemming vanaf Groningen Airport Eelde...

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."