Nieuws

RIU opent zesde hotel in Marokko

RIU Hotels & Resorts heeft Riu Palace Tikida Taghazout ingehuldigd, een vijfsterren all-inclusive hotel. Het ligt in de buurt van de Taghazout baai, de nieuwe toeristische ontwikkelingsbestemming van Marokko, vijftien kilometer ten noorden van de stad Agadir.

Het hotel ligt op achttien hectare grond in het hart van de belangrijkste badplaats van het Plan Azur Atlántico van Marokko, dat het doel heeft het aantal toeristen te verhogen in 2020. Het hotel heeft 504 kamers, waaronder vijf luxueuze swim-up suites die rechtstreeks aansluiten op een van de belangrijkste zwembaden. Daarnaast kunnen gasten genieten van de volledige internationale buffetkeuken van het hoofdrestaurant Le Tara en van de drie themarestaurants: Krystal, Bâbor Steakhouse en Le Musk met Marokkaanse specialiteiten.

Tikida Spa
Riu Palace Tikida Taghazout biedt indrukwekkende terrassen en tuinen van bijna 45.000 vierkante meter, met vijf enorme zwembaden in een elegant cascadeontwerp met daarin opgenomen heerlijke Balinese bedden. Voor gasten die nog dichter bij de zee willen zijn, heeft het hotel twee infinity pools aan het strand en een zwembad voor de kleintjes. Er is ook een complete Tikida Spa met een uitgebreid aanbod van schoonheids- en ontspanningsbehandelingen, een fitnessruimte, stoombad, sauna en jacuzzi.

Ligging
De ligging aan zee, tien minuten van de Tazegzout golfbaan en vijf kilometer van het prachtige vissersdorpje biedt de gelegenheid om te genieten van de essentie van de baai van Taghazout, te verdwalen in de smalle straatjes, te genieten van de cafés en bars en de meest authentieke bazaars te bezoeken.

Zes hotels
Met de opening van Riu Palace Tikida Taghazout heeft RIU nu zes hotels in Marokko, waarvan drie in de omgeving van Agadir, twee in Marrakech en de laatste in Taghazout. Voor het komende winterseizoen 2019/2020 is de uitgebreide renovatie van Riu Tikida Garden (Marrakech) gepland. RIU en Tikida blijven zich sterk inzetten voor de renovatie van hun gehele hotelaanbod, waarbij rekening wordt gehouden met de behoeften van de gasten, die ook in hun voorstellen bij grondige innovatieve renovaties leidend zijn.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Lees TravelPro 42 van 18 oktober 2019 online

Volgende bericht

Nieuwe bestemmingen en routes voor Brussels Airport

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.