Nieuws

Riu Palace Zanzibar: nieuw hotel en nieuwe bestemming

RIU Hotels & Resorts heeft zojuist Zanzibar toegevoegd aan de catalogus van exotische bestemmingen. Riu Palace Zanzibar is een luxehotel met 102 kamers en suites. Het is gelegen op het noordelijkste punt van Unguja, het hoofdeiland van de Zanzibar-archipel, op minder dan een uur van het vliegveld en de hoofdstad Zanzibar City, waarvan het historisch centrum bekend staat als Stone Town.

RIU formaliseerde vandaag de koopovereenkomst met de hotelketen Emerald, die tot nu toe het hotel aanbood als Hideaway of Nungwi Resort & Spa. Het nieuwe Riu Palace Zanzibar is de perfecte aanvulling op het RIU-aanbod in de Indische Oceaan, waar het al twee hotels op Mauritius heeft en een in Sri Lanka.

Het hotel behoort tot de exclusieve collectie The Leading Hotels of The World vanwege de uitstekende ligging aan het strand van Nungwi, een van de mooiste van het eiland, de zorgvuldig gekozen aankleding van elke kamer en alle ruimtes en de uitstekende service. Het heeft drie restaurants, het hoofdrestaurant met een buffet met internationale gerechten, een Aziatisch restaurant en een grill en daarnaast nog twee bars. Bovendien heeft het hotel een volledig uitgeruste spa, een kinderclub, vergaderzalen, een fitnessruimte en een tennisbaan.

RIU behoudt deze kenmerken van het hotel voor het huidige seizoen, maar zal voor het volgende winterseizoen 2018/2019 het All Inclusive 24 Hours-programma van RIU invoeren in het Riu Palace Zanzibar en het aanbod zal aangepast worden aan de exclusieve lijn van de Adults Only Riu Palace hotels.

© 2018, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Nieuwe ANVR voorwaarden voor zakelijke markt

Volgende bericht

Delta Air Lines versterkt Europese verkooporganisatie

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.