Nieuws

Riu Plaza Berlin heropent op 25 mei

Deel dit artikel

Riu Plaza Berlin heropent op 25 mei 2020 haar deuren. Het is het eerste hotel in de RIU-keten dat weer opengaat om gasten te ontvangen. Bij de opening worden de 17 protocollen in acht genomen die globaal gericht zijn op de nieuwe situatie en ingaan op de dagelijkse handelingen, klantenservice, schoonmaak en desinfectie.

TravelPro liet al eerder weten dat RIU al weken werkt aan een handleiding. De handleiding is ontwikkeld door professionele medewerkers van RIU in samenwerking met gespecialiseerd adviesbureau Preverisk met het hoofdzakelijke doel de veiligheid van de gasten en het personeel te garanderen.

Berlijn
Riu Plaza Berlin is gelegen in het centrum van Berlijn, zeer dicht bij de Kurfürstendamm en het beroemde KaDeWe warenhuis. Slechts een paar kilometer van het historische centrum van Berlijn. Het hotel telt 357 kamers.

Author


Deel dit artikel

1 Comment

  1. […] als Riu Plaza Berlin opent ook Riu Plaza Guadalajara (Mexico) op maandag 25 mei haar deuren. Het zijn de eerste twee […]

Vorige bericht

Van der Heijden boos op minister die coronaproof reizen 'schijnveiligheid' noemt

Volgende bericht

KLM past voucherbeleid aan

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.