Nieuws

Rob Jongmans (Reisburo Relik & van Hooft) verlaat reisbranche

Rob Jongmans (voormalig mede-eigenaar/directeur Reisburo Relik & van Hooft) heeft besloten zijn werkzaamheden neer te leggen na ruim 30 jaar werkzaam te zijn geweest in de reisbranche.

De afgelopen achttien jaar stond Jongmans aan het roer van Reisburo Relik & van Hooft, dat drie jaar geleden is verkocht aan de Pelikaan Travel Group. Aanvankelijk zou Jongmans nog een aantal jaren voor de reisorganisatie blijven werken. “Echter de huidige omstandigheden waar onze branche zwaar door wordt getroffen, hebben mij, in een zeer goed overleg, doen besluiten om samen met mijn vrouw te gaan genieten van de vrije tijd”, laat Jongmans weten.

Vrijdag 28 augustus is zijn laatste werkdag bij Relik & van Hooft.

Lees hieronder het interview dat TravelPro met Rob Jongmans had in september 2018.

 

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Derde van Nederland vindt dat reissector gesteund moet worden

Volgende bericht

TUI sluit 166 winkels in Ierland en Verenigd Koninkrijk

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."