Nieuws

ROBINSON kidsclinic met hockeyster Ellen Hoog

Vorige week organiseerde ROBINSON in samenwerking met TOP SPORTS GROUP een kidsclinic met hockeyster Ellen Hoog. Elf hockeytalentjes in de dop volgden vol enthousiasme de clinic bij de Olympische kampioene op de hockeyvereniging Xenios in Amsterdam. ROBINSON nodigde ouders die een vakantie bij CLUB ROBINSON boekten uit om hun kinderen in de leeftijd van 8 t/m 14 jaar te laten deelnemen aan een kidsclinic met een Nederlandse topsporter. Behalve hockeyen met Ellen Hoog, konden kinderen ook kiezen voor wielrennen met Michael Boogerd, voetballen met Pierre van Hooijdonk, tennissen met Martin Verkerk en paardrijden met Anky van Grunsven. Aan deze kidsclinic deden ook kinderen mee die de clinic via een prijsvraag op Hockey.nl hadden gewonnen.

Na een fotoshoot met Ellen was het tijd voor het echte werk. Jasmijn Vrolijk van TOP SPORT en Ellen Hoog gaven samen de hockeyclinic. De kinderen volgden ingespannen alle aanwijzingen van de dames op. Ook leerde Ellen leerde de kinderen een van haar favoriete trucjes. Na afloop was er tijd voor een vragenrondje. De kinderen wilden alles weten over Ellens carrière, maar ook wie haar beste vriendinnen zijn en met welke hockeystick Ellen speelt. Als afsluiting deelde Ellen aan alle deelnemers haar handtekening uit. De kinderen namen met een handtekening geen genoegen, want ze wilden de handtekeningen van de bekende hockeyster natuurlijk ook uitdelen aan hun vriendjes en vriendinnen.

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

ANVR presenteert ‘Changes in Tourism’ op Dutch Tourism Expo

Volgende bericht

Fyra gaat vaker rijden

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.