Nieuws

Roel Bouten aan de slag bij ITSC

Deel dit artikel

Roel Bouten, voorheen werkzaam bij het failliete airberlin, is aan de slag gegaan bij ITSC. Als sales manager beheert Roel een belangrijke portfolio van Duitse en Zwitserse accounts voor Hertz Autoverhuur.

Roel heeft jarenlange ervaring in de toeristische- en de luchtvaartindustrie. In zijn laatste functie was hij voor airberlin verantwoordelijk voor het TMC-segment in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk. Hij heeft zowel in Zwitserland als Duitsland gewoond en kijkt er naar uit om zijn internationale ervaring in te zetten voor ITSC.

ITSC is een sales & marketing bedrijf dat averantwoordelijk is voor de sales-activiteiten voor Marriott hotels International (30 brands) en Hertz autoverhuur (inclusief Dollar & Thrifty brands). ITSC is actief in de Benelux, Duitsland, Zwitserland en Engeland.

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

"Long-haul low-cost op afstand houden"

Volgende bericht

KLM: flinke groei in novembermaand

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."