Nieuws

Ronald van Bruchem wordt Travel Director bij Sanoma

Sanoma ziet in de reisbranche veel kansen. Met Vakantie.nl heeft Sanoma een goede domeinnaam in handen. Ronald van Bruchem, nu werkzaam bij Thomas Cook, is aangenomen als Travel Director SMN. Hij start per 1 juli 2019 om de potentiele kansen voor Vakantie.nl verder in kaart te brengen en om te zetten in resultaat.

Ronald van Bruchem heeft veel ervaring in de reisbranche. Hij is nu werkzaam bij Thomas Cook als Manager Business Development. Daarvoor heeft hij meerdere functie vervuld bij diverse touroperators zoals First Choice Nederland en TUI.

Suzanna Koning (Director News & Data): “Met Ronald halen we een expert in huis. Zowel op het gebied van business development als op het gebied van reizen. Met zijn expertise en netwerk zijn we in staat om Vakantie.nl tot een commercieel succes te brengen.”

Ronald van Bruchem: “Sanoma werkt reeds samen met diverse toonaangevende partijen in de markt. Vakantie.nl biedt enorm veel kansen voor zowel Sanoma als haar samenwerkingspartners in de reisbranche. Ik vind het fantastisch om nauw betrokken te blijven bij het vakantieproduct echter vanuit een andere sector; ik kijk enorm uit naar deze uitdaging.”

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Toerist valt in vulkaankrater op Hawaï

Volgende bericht

Doe normaal!

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.