Nieuws

Rotterdam Airport weer open na tijdelijke sluiting door sneeuw

In verband met de sneeuwval was Rotterdam The Hague Airport tot 14.00 uur gesloten. Er konden geen vluchten vertrekken of landen op de luchthaven. Inmiddels is de regionale airport weer open.

Dit betekent dat er weer vluchten kunnen vertrekken en landen op Rotterdam The Hague Airport. Houd nog wel rekening met eventuele vertraging. Informatie over de vertrekkende en aankomende vluchten vind je op de homepage van deze website.

De sluiting van het vliegveld was noodzakelijk in verband met het sneeuwvrij maken van de start- en landingsbaan. (zie foto).

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Trein goedkoper dan vliegtuig? Dacht het niet!

Volgende bericht

Eiffeltoren grotendeels gesloten

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."