Nieuws

Royal Jordanian opereert vanaf nieuwe terminal

Royal JordanianRoyal Jordanian voert vanaf vandaag al haar inkomende en uitgaande vluchten uit vanaf de nieuwe terminal Queen Alia International Airport (QAIA).

‘‘Royal Jordanian is verheugd haar passagiers in de nieuwe terminal te verwelkomen, tezamen met passagiers van alle andere opererende luchtvaartmaatschappijen die deze luchthaven aandoen. De nieuwe terminal is een herkenningspunt voor het land en een van de meest ontwikkelde en geavanceerde poorten in de regio, in termen van constructie en design. Hierbij is de Islamitische architectuur gemixt met de laatste technologie. De terminal beslaat 103.000 vierkante meter, het dubbele van zijn voorganger’’ Aldus Amer Hadidi, CEO van Royal Jordanian.

De luchtvaartmaatschappij voert elke dag meer dan honderd vluchten uit, wat goed is voor zestig procent van de dagelijkse vliegbewegingen op de luchthaven. De nieuwe terminal verhoogd de capaciteit van 3,5 naar 9 miljoen passagiers per jaar. Daarnaast zijn er plannen om de capaciteit naar 12 miljoen te brengen door in de eindfase meer gates te bouwen.

© 2013, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Sunny Cars module toegevoegd aan Waverunner

Volgende bericht

Verenigde Staten blijven in trek

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.