Nieuws

RTV Oost met Oad de Moezel op

RTV Oost gaat voor het eerst in samenwerking met Oad Reizen een tv-programma maken waarbij het met kijkers en luisteraars meegaat op een cruise over de Duitse Rijn en Moezel. Vier dagen lang gaat er een opnameploeg van RTV Oost mee op het cruiseschip ‘Prinses Juliana’ over de Duitse Rijn en Moezel. Aan boord is plaats voor 100 RTV Oost-kijkers en -luisteraars. Er is geen leeftijdsgrens, iedereen mag mee. De reis wordt volledig verzorgd door Oad Reizen en voert langs de mooiste plaatsen aan de Rijn en Moezel waar diverse keren aangemeerd zal worden. De omgeving, het cruiseschip, de live muziek en de gasten aan boord zullen allemaal elementen worden in het nieuwe tv-programma. Geïnteresseerden kunnen bij Oad Reizen reserveren. Er kan gekozen worden uit twee vertrekdata: woensdag 9 oktober en zaterdag 12 oktober en de kosten bedragen € 399 per persoon, waarvoor de volledig verzorgde vierdaagse reis wordt aangeboden. Meer informatie over de cruise is te vinden op rtvoost.nl. Boeken kan via oad.nl/rtvoostmuziekcruise.

© 2013, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Kenya Tourism Board kiest Aviareps Tourism

Volgende bericht

De Jong Intra gaat topverkopers belonen

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.