Op het jaarlijkse Sales Event van de branchevereniging voor sales in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk vond vandaag de jaarlijkse verkiezing van landelijke sales professionals in Nederland plaats. In drie categorieën streden per categorie drie finalisten om de winst. Ruben van den Burg, werkzaam bij Oad, is daarbij de winnaar geworden binnen de verkiezing Senior Sales Professional.

“Hoe donders mooi is dit! Ik ben ongelooflijk trots en blij. Wat was het een geweldig gaaf en leerzaam traject. Het dan met deze prijs en erkenning te mogen afsluiten, fantastisch! Een enorme opsteker ook voor Oad. Uiteindelijk zijn we als team, na het grootste faillissement in Nederland in 2013, keihard aan de slag gegaan. Hoe gaaf is het dan om deze erkenning en waardering te krijgen”, aldus Ruben.

Ruben: “Binnen mijn rol als Key Accountmanager ben ik binnen het busbedrijf verantwoordelijk voor het beheren en uitbouwen van relaties met bestaande en het aantrekken van nieuwe business-to-business klanten. Verder ben ik binnen Oad verantwoordelijk voor de arrangementen op dag en avond uit gebied, waarbij ik een team aanstuur en focus leg op het vinden, aantrekken en onderhouden van duurzame partnerships van plan tot executie.“ Ruben wordt door klanten omschreven als een open, eerlijke en nuchter tukker in het bezit van de gunfactor. Dit in combinatie met een enorme gedrevenheid, de kracht om te verbinden en samen vooruit te kijken en vooruitgang te boeken.

De verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door de Sales Management Association (SMA) dé beroepsvereniging voor sales professionals in Nederland. De SMA bestaat meer dan 40 jaar en is daarmee één van de oudste vakverenigingen van Nederland. De Young Sales Professional verkiezing is gewonnen door Sanne Noordam, SAP. Winnaar van de verkiezing Senior Sales Professional is Ruben van den Burg, Oad. De nieuwe Commercieel Directeur van het Jaar is Remko Stolk, Asito.