Nieuws

Ryanair annuleert vrijdag 250 vluchten in Duitsland

Door de aangekondigde stakingen van de Duitse piloten van Ryanair is de luchtvaartmaatschappij genoodzaakt vrijdag 250 vluchten te annuleren. Klanten die getroffen worden door deze annuleringen zullen vandaag (8 aug) via e-mail en SMS worden benaderd en op de hoogte worden gebracht van hun situatie. Het is de bedoeling dat de normale vluchten op zaterdag 11 augustus 2018 worden hervat.

“Wij betreuren het besluit om door te gaan met deze onnodige stakingsactie, aangezien wij een herzien voorstel voor een CAO hebben ingediend en hebben aangegeven samen te willen werken aan een CAO. Onze piloten in Duitsland hebben uitstekende werkomstandigheden. Ze worden betaald tot €190.000 per jaar en ontvingen, samen met bijkomende voordelen, een loonsverhoging van 20% begin dit jaar”, aldus Kenny Jacobs van Ryanair.

 

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

'Canadees voorgedragen als topman Air France-KLM’

Volgende bericht

Ryanair probeert via de rechter staking in Nederland te voorkomen

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.