Nieuws

Ryanair onthult nieuw interieur

Ryanair heeft op haar Twitter-account een foto geplaatst van het nieuwe interieur. De vernieuwing is onderdeel van de ‘alway getting better’ campagne. In 2014 introduceerde Ryanair de campagne bestaande uit achttien initiatieven, variërend van een gratis tweede stuk handbagage, nieuwe uniformen tot stillere vluchten.

Michael O’Leary, CEO van Ryanair bestempelde de herkenbare gele kleur van het interieur eerder als opzichtig. Op de foto is goed te zien dat de gele kleur naar de achtergrond is verdwenen, ook is er meer been- en hoofdruimte voor de passagiers. Het interieur is ingebouwd in de nieuwe 737-800 toestellen die deze maand worden geleverd.

Foto: Ryanair Twitter

© 2016, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

TravelPro Agenda

Volgende bericht

Airberlin: 'USA Speed Dating & Lunch' en win gratis vluchten

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.